Foruma kayıtlı değilsiniz. Dilerseniz sizi hemen kaydedebilirim :) Lütfen Buraya tıklayınız.

Share this topic on AskShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on LiveShare this topic on MySpaceShare this topic on StumbleUponShare this topic on TechnoratiShare this topic on TwitterShare this topic on Google buzz

Gönderen Konu: Günün FotoÄŸrafları  (Okunma sayısı 586 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Deutsch

• Yönetici
  • Kahraman Pet
  • *
  • Karma +1/-0
    • GSD
Günün Fotoğrafları
« : 24 Åžubat 2010, 10:32:59 »
Fotoğraf sanatçıları tarafından çekilmiş kareler.

web

• Yeni Pet
  • *
  • Karma +0/-0
    • EÅŸÅŸek geldim eÅŸÅŸek giderim :)
Ynt: Günün Fotoğrafları
« Yanıtla #1 : 24 Åžubat 2010, 21:32:53 »
Casablanka çok güzel poz vermiş. Ortam da süper :)
Çekeninin ellerine sağlık !

dogotr

• Acemi Pet
  • **
  • Karma +1/-0
    • Dogo argentino ve AÇK
« Yanıtla #2 : 25 Åžubat 2010, 10:46:21 »
bir kaç tane resimler bizden  ;)

Deutsch

• Yönetici
  • Kahraman Pet
  • *
  • Karma +1/-0
    • GSD
« Yanıtla #3 : 25 Åžubat 2010, 10:49:49 »
Şahane resimler :) Hepside çok komik. :)))
Top için neden bütün köpekler çıldırır acaba??

miyaAdmin

• Yönetici
  • Kahraman Pet
  • *
  • Karma +2/-0
« Yanıtla #4 : 25 Åžubat 2010, 11:48:55 »
Çok hoÅŸuma giden bir fotoÄŸraf  ;)

vet.hek.eyüp

• Veteriner Hekim
  • Bizim Pet
  • *
  • Karma +3/-0
  • Veteriner Hekim Eyüp GÖRGÜLÜ
    • pinscher
« Yanıtla #5 : 25 Åžubat 2010, 11:49:26 »
top içi herkes çıldırır bence :)
herkesin sevdiği bir top oyunu vardır.
Bu arada beslenmesi yasak köpekler arasına Dogo Argentino da girdi, yaklaşık 3-4 ay önce..
   bence 'tehlikeli köpek yoktur, tehlikeli hayvan sahipleri ve sahiplerin tehlikeli niyetleri vardır...'

dogotr

• Acemi Pet
  • **
  • Karma +1/-0
    • Dogo argentino ve AÇK
« Yanıtla #6 : 25 Åžubat 2010, 13:17:12 »
Yalnış insanlar bu dogo Argentino cins besliyorlar dovüş için, bu bir gerçek ama maleseff doğru. Kimsey Türkiyede dogo cins tanımıyor tabiki kırma beyaz köpek alışdık ve dogo bilmiyoruz....
herkes benim dogolar tanıyor ve hala inanmıyor onlar dogo mu ??? Belediye bir ara bize geldi ve benim dogolar gördüler, ne kadar sevimli oyuncu gördüler ve şok oldu bende sordum dogolar TRde yasak mı??? güldüler ve bana dedi kim hayvanlar uğraşacak!!!!
dogolar bir av köpek evet domuz av için kullanıyorlar ve evet guclu bir köpek. bir dogo plaj yada orman serbest birakamazsınız, güvenemezsiniz... bir hikaye var biri var ve kırma dogolar var ve serbest tasmasız dolaştıryor, o köpek biri isirdi...
benim dogolar evet sosyal insanlar arasında iyi ve ufakken diğer köpekler sosyal sürekli insanlar ve diğer köpekler arasında büyüdü ama bende hiç bir zamman onlar serbest bırakmam. benim arabada her zamman 2 tane ağlik var ve 2 tane uzun tracking tasmas var 10 metrelik. bu sadace dogolar için değil her köpek cins her anında isirabilir karşıdakı köpek huyu nasıl bilemiyoruz... sadace bir tedbir almak lazım. benim dogolar yasal yollar Türkiyeye geldi kaçak değil, kendime gittim ve alsım resmi belgeler var ve dogo argentino yazıyor ben açık soylerim ben dogolar besliyorum.

miyaAdmin

• Yönetici
  • Kahraman Pet
  • *
  • Karma +2/-0
« Yanıtla #7 : 25 Åžubat 2010, 13:26:27 »
Maalesef dogo argentino köpeklerini bizler dövüş köpeği olarak biliyoruz. Ülkemizde pek çok konuda olduğu gibi araştırma yapmadan yasaklama mantığı devam etmekte.
Art niyetli kişilerin sayesinde saldırgan ve vahşi hale getiriliyorlar. Dövüştürülüyorlar, peki ne için? Para, pul, şan, şöhret.....
Ayrıca çalınan, kaçırılan köpeklerin başında da dogolar geliyor. Pekçoğu damızlık olarak kullanılırken diğerleride kendi köpeklerinin önüne antreman yapmaları için atılıyor.

dogotr

• Acemi Pet
  • **
  • Karma +1/-0
    • Dogo argentino ve AÇK
« Yanıtla #8 : 25 Åžubat 2010, 13:38:52 »
Maleseff herkes Dogolar ticaret için bakiyorlar. her yerde ilanlar var satılık dogo yavrular, sahte serceli var. bir dogo fiyat 1500 eurodan başlıyor ve yol masraf var en azında 3000 euro tutar bir dogo getermek için ama maleseff kim 3000 euro verecek, burada ucuz 400 tl dogo ? yavrular var.
benim dişi dogo şuanda 3.5 yaşında ve herkes bana kızıyor neden doğum yapmadı, bir eş aldım onun için... bu yaz onların kalça ve diz röntgen çekmek lazım bir av teste yapmak lazım o zamman doğum olabilir fakat baska dogoçu kim yapıyor bu tester??? yavrular için bir BAER test lazım, Türkiyede bu makına yoktur... kim sey ilglenmiyor. Avropa ve Amerikada çok ciddi üretici kurallar var bir erkek ve bir dişi köpek çiftleştermesin.... ama maleseff Türkiyede kim sey bu kurallar uymuyor.
Bak ne güzel AÇK bir çok güzel dernek var ve herkes AÇK iyi bir çalışma yapıyorlar.. Asla ve Alsa Türkiyede Dogolar için bir özel dernek olamaz mumkum değil. denedim bir kaç tane dogocu arkadaşlarım var ve dedim zammana geldi bir şey yapmak için EVET dediler ne yapmak lazım.. şunu yapmak lazım bunu yapmak lazım............ masraflı bir iş ver herkes kaçti!!!!!!!!!!
şuanda ben yabancı bir dogo club beraber çalışyorum çunku burada destek yok. mecbur kaldım.
EÄžTİM her zamman ÅŸart her köpek için ve özellikle dogolar için, Türkiyede hangi dogo eÄŸtimli? var mı?bu sene olmaz artık çunku bir suru tayın problemler var ama seneye ben artık amparo ve Fuego BH eÄŸtim sinava sokmak isterim, belge alsınlar, sadace Dunyada 2 tane BH geçen dogolar var.... EÄŸtim ÅŸart dogolar için dogolar bir av köpek ve çalışmak lazım.  Amparo eÄŸtimle uÄŸraşıyorum ve Fuego bir arama eÄŸtim  ufakken baÅŸladım dogolar çalışmak severler .

dogotr

• Acemi Pet
  • **
  • Karma +1/-0
    • Dogo argentino ve AÇK
« Yanıtla #9 : 25 Åžubat 2010, 13:41:03 »
evet sizinle katılıyorum :)

BlackGsd

• Acemi Pet
  • **
  • Karma +1/-0
    • German Shepherd Dog
« Yanıtla #10 : 25 Åžubat 2010, 13:45:21 »
Sevda hanımın dogolarını bizzat tanıyan biri olarak şahsen dişi köpeğinin hayranıyım.
Zaten yakında Allah izin verirse bir dogo sahibi de olacağım. Benim düşünceme göre de yasaklanması gerekenler köpek ırkları deÄŸil köpek sahipleri.  :) Herkesin köpek sahibi olmasına izin verilmemeli, ruhsal testlerden geçmeli köpek alacak insanlar. KöpeÄŸini çocuk gibi görüp yatakta yatıranlar ileride çıkacak sorunlara da hazırlıklı olmalılar. Yatağını illa bir köpekle paylaÅŸmak isteyenler varsa küçük ırk köpek almalılar, iri ırk deÄŸil...
Evet çok yakınımda iki dogo (!) daha var ve bir tanesi yakın geçmişte bir çocuğu ısırdı ama bunun sebebi tamamen sahibin köpeğe yanlış davranışları. Yanlış şartlanma.
Dogolar gerçekten çok kuvvetli köpekler, onların da aynı alman çobanlar gibi iÅŸ yapması gerekiyor. Evde pet olarak bakılabilecek köpekler deÄŸil. Onlara ihtiyacı olan iÅŸi yaptıramayacaklar bu ırkı almamalı. Tabi ki bu iÅŸ asla dövüş deÄŸil  :o av.
There is no psychiatrist in the world like a puppy licking your face...

vet.hek.eyüp

• Veteriner Hekim
  • Bizim Pet
  • *
  • Karma +3/-0
  • Veteriner Hekim Eyüp GÖRGÜLÜ
    • pinscher
« Yanıtla #11 : 25 Åžubat 2010, 13:50:25 »
dogolar aslen av köpeğidir.
zararlı yaban domuzlarının avında kullanılır. Yapısı gerği güçlü bir köpektir.
Ülkemizde, dövüş köpeği olarak bilinmektedir.

dogotr

• Acemi Pet
  • **
  • Karma +1/-0
    • Dogo argentino ve AÇK
« Yanıtla #12 : 25 Åžubat 2010, 14:02:23 »
evet Beliz hanım !!!!! Av çok önemli. ama doğru av yapmak lazım piyasada o kadar kotu videolar var ve çok kanlı ve çok yalnış av eğtimli. bir dogo nasıl avlanacak.. önce bir özel taşmas ve yelek almak lazım dogolar korunmak için. Domuz büyük bir hayvan ve çok tehlikede bir hayvan biliyoruz...
İLK önce Dogolar domuz koku peÅŸine gitmek lazım.  Amparo bu iÅŸler çok baÅŸarılı ama henuz domuz karşıda gelmedi..... dogolar domuz koku alıyorlar ve domuz izler takip ediyorlar. Ben daha önce istanbulda yaÅŸadım ama İzmirde taşındım orada yabanı domuzlar çok ve artık benim dogolar beraber çalışabilirim domuz iz takip.  bir kaç ay çalışsım ve benim dogolar daha mutlu oldu.
EVET dogo BİR AV KÖPEK DÖVÜŞ KÖPEK DEĞİL!!!!!!!!!! artık herkes yavaş yavaş dogolar bırakıyorlar artık ve presa cins alıyorlar, yakında presa cins köpek yasaklanacak!!!!!!!!!!
evet dogolar güçlu bir köpek ve genelde bir sahip a bağla ve söz dinler, mesela benimki leader olarak kabul etti ve benim söz geçer çok rahatça gezderebilirim ama onlar benim koçam mesela dinlenmez...

Floral

• Acemi Pet
  • **
  • Karma +0/-0
    • Sokak Kedisi
« Yanıtla #13 : 25 Åžubat 2010, 14:06:36 »
Yavruyken bile adamı yiyecek gibi bakıyorlar  ;D

miyaAdmin

• Yönetici
  • Kahraman Pet
  • *