Yalnış insanlar bu dogo Argentino cins besliyorlar dovüş için, bu bir gerçek ama maleseff doğru. Kimsey Türkiyede dogo cins tanımıyor tabiki kırma beyaz köpek alışdık ve dogo bilmiyoruz....
herkes benim dogolar tanıyor ve hala inanmıyor onlar dogo mu

Belediye bir ara bize geldi ve benim dogolar gördüler, ne kadar sevimli oyuncu gördüler ve şok oldu bende sordum dogolar TRde yasak mı??? güldüler ve bana dedi kim hayvanlar uğraşacak!!!!
dogolar bir av köpek evet domuz av için kullanıyorlar ve evet guclu bir köpek. bir dogo plaj yada orman serbest birakamazsınız, güvenemezsiniz... bir hikaye var biri var ve kırma dogolar var ve serbest tasmasız dolaştıryor, o köpek biri isirdi...
benim dogolar evet sosyal insanlar arasında iyi ve ufakken diğer köpekler sosyal sürekli insanlar ve diğer köpekler arasında büyüdü ama bende hiç bir zamman onlar serbest bırakmam. benim arabada her zamman 2 tane ağlik var ve 2 tane uzun tracking tasmas var 10 metrelik. bu sadace dogolar için değil her köpek cins her anında isirabilir karşıdakı köpek huyu nasıl bilemiyoruz... sadace bir tedbir almak lazım. benim dogolar yasal yollar Türkiyeye geldi kaçak değil, kendime gittim ve alsım resmi belgeler var ve dogo argentino yazıyor ben açık soylerim ben dogolar besliyorum.